Avantajele asigurarilor de la rcaon.ro rcaon.ro

Nu degeaba suntem cel mai bun site de asigurari din Romania.

Este dificil sa sumarizam TOATE beneficiile si avantajele pe care le ai ca si client al nostru. Dar mai jos vom incerca sa listam principalele avantajele.

Garantia celui mai mic pret


Pentru principalele asigurari de pe piata din Romania am implementat formulare automatizate care iti prezinta tarifele de la cei mai importanti asiguratori din Romania. Asadar, e usor pentru tine sa compari tarifele si sa iei decizia cea mai buna.

Daca totusi ai o oferta din alta parte la un tarif mai bun decat al nostru, este foarte simplu ce ai de facut: transmite-o catre noi, o verificam si iti garantam ca vom face tot ce putem pentru a obtine CEL PUTIN acelasi tarif pentru tine, daca nu mai ieftin!

Polite online


Suntem convinsi ca, nu o data, ti s-a intamplat sa nu mai gasesti una dintre asigurarile tale. La noi nu ti se poate intampla asta. Pe langa faptul ca iti trimitem politele in original in format electronic pe mail, vei gasi INTOTDEAUNA toate politele incheiate prin intermediul ORICARUI site al nostru in contul tau. (contul tau se creaza automat la prima comanda)

In contul tau vei gasi poate politele tale, grupate pe categorii, iar in plus poti accesa si informatii utile: de exemplu, vei gasi datele tehnice ale vehiculului tau, in caz ca ai nevoie.

Disponibilitate prin SMSNOU


Am vrut sa iti aducem asigurarile cat mai aproape de tine. Si astfel am implementat un mecanism prin care iti putem trimite polita direct pe telefonul tau.

Dupa ce avem confirmarea platii, vom emite polita, o vom trimite atat pe mail, precum si prin SMS. De acolo ai nevoie efectiv de un singur click pentru a o accesa si o poti gasi tot timpul la acelasi link.

class="anchor"

Notificare garantata


Iti garantam ca vei fi notificat/a la expirarea unei asigurari pe care o ai incheiata la noi exact cu 30 zile inainte de expirarea ei. Asadar ai timp suficient sa analizezi tarifele si sa iei cea mai buna decizie pentru tine, fara sa fii presat de timp.

In plus vei fi notificat/a cu 15 zile pentru ratele scadente pentru a nu raman descoperit/a si neasigurat/a nici macar pentru o zi. Vei primi pe mail toate detaliile ratei scadente si link direct pentru plata ei.

Si nu in ultimul rand am implementat conceptul de URGENTOMETRU.
30

Livrare gratuita


E lesne de inteles ca toate politele platite online le primesti gratuit atat pe mail, cat si prin SMS. Dar noi, in plus pe langa asta, iti trimitem GRATUIT orice polita si in varianta tiparita catre orice adresa din Romania.

Mai mult, pentru politele eligibile, iti putem trimite politele gratuit si prin curier: noi vom plati pentru tine atat costul trimiterii, cat si costul platii ramburs, tu vei plati EXACT cat costa asigurarea.

Accesibilitate ridicata


Am investit mult in tehnologie si iti putem oferi o platforma stabila si disponibila practic 100% pe intreaga zi. Asta inseamna pentru tine ca poti folosi site-ul nou in cele mai bune conditii la ORICE ORA din zi si din noapte.

Am implementat mecanisme interne de notificare si operatorii nostri sunt special pregatiti pentru a urmari toata activitatea clientilor si a opera cu maxima eficienta si cu durata minima, astfel incat tu vei primi polita comandata in cel mai scurt timp posibil.

Diversitate maxima


Am implementat formulare de calcul pentru principalele asigurari de pe piata din Romania. Acestea sunt implementate unitar si uniform, ceea ce te ajuta sa operezi foarte repede si usor site-ul nostru.

Totusi, daca nu esti multumit/a de tarifele primite, poti oricand reveni catre noi si noi vom face tot posibilul sa iti calculam (chiar si manual) oferte pentru tine. Facem totul pentru a te multumi!

Asigurarea RCA Asigurarea CASCO Asigurarea obligatorie a locuintei Asigurarea facultativa a locuintei Asigurarea malpraxis Asigurarea pentru calatorie

Profesionalism


Toate comenzile primite de operatorii nostri vor fi confirmate telefonic pentru a fii sigur/a ca cineva se ocupa de comanda ta.

Toate formularele de calcul ale tarifelor au la final o modalitate de a acorda o nota, astfel incat noi vom stii cat de multumit/a sau nemultumit/a ai fost. Astfel noi putem sa ne imbunatatim constant aplicatiile si procedurile, iar in final clientii nostri vor avea servicii si mai bune din partea noastra.

Tehnologie de ultima ora


rcaon.ro rcaon.ro este perfect functional pe ORICE platforma disponibila: telefoane mobile, tablete, laptopuri, PC-uri. Astfel tu vei avea aceeasi experienta grozava pe site-ul nostru, indiferent cum il accesezi.

Implementam mecanisme utile pentru tine (de exemplu trimiterea politelor prin SMS) periodic pentru a-ti economisi timp si bani.

Am implementat conceptul de Click si RCA astfel incat la reinnoirea unei polite RCA vei avea nevoie de doar UN SINGUR CLICK pentru a finaliza comanda.

Distribuie:

Despre noi

DENUMIRE
S.C. BTM - Asig Online S.R.L.
Adresa
str. Amsterdam, nr. 7 jud. Timis, Mosnita Noua
RC
J35/1287/2014
CUI
29366825
CONT
RO92BACX0000001252054000
BANCA
Unicredit Bank
RCA
Calatorie
Locuinta
PAD