Livrare si plata

Avem cea mai diversa gama pentru modalitatile de plata si livrare

Suportam toate modalitatile majore de plata din piata, precum si toate modalitatile de livrare. Mai jos iti vom sumariza informatii despre fiecare in parte pentru a putea beneficia de asigurarile de care ai nevoie.

Modalitati de livrare


Online

Livrarea online este cea mai simpla si rapida modalitate de livrare. Vei primi polita pe mail imediat dupa confirmarea platii. Livrarea online se preteaza pentru plata online.

Notificarile de la noi vor veni INTOTDEAUNA justificat si de pe contact@rcaon.ro

Se potriveste cel mai bine cu urmatoarele modalitati de plata:

Ordin de plata

Card bancar

Revolut

SMS NOU

Livrarea prin SMS este o modalitate noua de livrare introdusa de rcaon.ro rcaon.ro In urma confirmarii platii vei primi un sms automat pe telefonul tau cu detaliile politei.

Mesajul va contine toate informatiile utile pentru tine: tip polita, perioada valabilitate si un link scurt spre polita ta.

Vei primi de asemenea SMS si in cazul in care predam plicul la curier, unde vei gasi informatii pentru a monitoriza trimiterea, sau daca predam plicul la posta romana, unde vei gasi linkul spre polita in format electronic.

Se potriveste cel mai bine cu urmatoarele modalitati de plata:

Ordin de plata

Card bancar

Revolut

Curier

Livrarea prin curier rapid este comoda pentru ca vei primi acasa la tine (sau orice alta adresa din reteaua de livrare a curierului) plicul cu asigurarea.

Totusi e nevoie ca data de intrare in valabilitate a politei sa fie DUPA ce ajunge plicul la tine. Asigurarea va ajunge la tine in ziua lucratoare imediat urmatoare dupa ce predam plicul curierului.

Pentru politele eligibile vom plati noi costul de curierat pentru tine, iar tu vei primi un sms cu detaliile trimiterii pentru a monitoriza livrarea.

Se potriveste cel mai bine cu urmatoarea modalitate de plata:

Ramburs

Posta

Vom livra prin posta romana pentru clientii care aleg sa plateasca online, dar totusi doresc si varianta tiparita a politei.

Vom pregati automat un plic tiparit pentru tine, iar tu vei primi un SMS de informare, precum si linkul catre polita in format electronic (pentru a o avea la indemana pana ajunge la tine in varianta tiparita).

Livrarea prin posta romana este garantat GRATUITA pentru toti clientii nostri si toate politele dorite in varianta tiparita.

Se potriveste cel mai bine cu urmatoarele modalitati de plata:

Ordin de plata

Card bancar

Revolut

Modalitati de plata


Ordin de plata

Plata prin OP (fie prin internet banking, fie numerar la o sucursala bancara) se preteaza in caz ca nu ai acces la un card bancar, dar totusi doresti sa platesti electronic si sa primesti polita online.

Comisioanele de plata le suportam noi, tu vei plati exact cat costa polita de asigurare, iar polita o vei primi atat in format electronic, cat si tiparita (daca ai ales aceasta varianta).

Ramburs la livrare

Aceasta modalitate de plata functioneaza in tandem doar pentru livrarea prin curier rapid.

Similar ca si pentru livrarea prin curier, aceasta modalitate de plata se preteaza doar pentru politele eligibile si daca polita ajunge la tine inainte de a intra in valabilitate.

Pentru politele eligibile vom plati noi costul platii ramburs, precum si cel al livrarii prin curier rapid.

Card bancar

Aceasta este cea mai simpla si populara modalitate de plata pentru clientii nostri pentru ca este cea mai rapida si poti primi polita cel mai repede.

Plata cu cardul nu te costa suplimentar nimic (noi vom plati toate comisioanele necesare) si o poti efectua din confortul locatiei tale de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Revolut NOU

Pentru a plati prin Revolut, e nevoie sa ai instalata aplicatia pe telefonul tau, precum si numarul nostru de telefon in agenda (0740020147).

Apoi pe baza unei facturi proforme pe care o primesti de la noi, poti transfera instant prin intermediul aplicatiei contravaloarea politei de asigurare.

Binenteles ca poti folosi un card fizic bancar Revolut pentru a efectua plata, iar aceasta plata se asimileaza cu plata prin card bancar

Distribuie:

Despre noi

DENUMIRE
S.C. BTM - Asig Online S.R.L.
Adresa
str. Amsterdam, nr. 7 jud. Timis, Mosnita Noua
RC
J35/1287/2014
CUI
29366825
CONT
RO92BACX0000001252054000
BANCA
Unicredit Bank
RCA
Calatorie
Locuinta
PAD