Navigare in pagina

Important de stiut

Nume firma: S.C. BTM - Asig Online S.R.L.
Nr. Reg. Com.: J35/1287/2014
C.U.I.: 29366825
Sediu social: Jud. Timis, Mosnita Noua, Amsterdam 7
Cont IBAN: RO92BACX0000001252054000
Banca: Unicredit Bank

Politica de confidentialitate


► Aspecte generale

BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL este ferm angajat sa protejeze intimitatea si confidentialitatea informatiilor tale personale. Noi intelegem intimitatea ta si problemele de securitate in ceea ce priveste informatiile pe care le colectam, folosim si putem dezvalui catre terte parti, in scopul de a putea oferi produsele si serviciile noastre catre tine.

Pentru a te informa despre practicile noastre, am dezvoltat aceasta Politica de Confidentialitate. Orice informatii personale identificabile colectate pe acest site sunt considerate informatii personale si vor fi tratate in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate.

BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL se angajeaza sa protejeze confidentialitatea utilizatorilor de Internet care viziteaza acest site, precum si orice alt site afiliat apartinand companiei noastre.

Informatiile adunate de catre BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL din acest site se incadreaza in doua categorii:

Informatiile furnizate in mod voluntar de catre tine sunt cele prin care alegi sa ne prezinti toate datele necesare care sa serveasca nevoilor tale. De exemplu, poti sa ne furnizezi adresa de e-mail pentru a ne solicita informatii sau poti sa ne transmiti adresa de e-mail astfel incat sa putem transmite materialele pe care le-ai solicitat. Orice informatie personala pe care o primim de la tine va fi folosita numai in scopul indicat pe site sau in aceasta politica. Putem folosi, de asemenea, informatiile tale pentru a-ti furniza detalii cu privire la alte servicii si produse care sunt oferite de catre BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL care credem ca ar putea fi de interes pentru tine. Daca nu doresti sa fii contactat de noi, te rugam sa consulti sectiunea dezabonare de mai jos.

Nu vom schimba, vinde sau distribui in alt mod decat cel detaliat in politica de confidentialitate informatiile tale personale fara consimtamant, cu exceptia in care vor fi cerute de lege.


► Aspecte juridice

BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL poate pastra si are dreptul de a dezvalui fara permisiunea ta inainte de orice, informatii despre tine sau informatii cu privire la utilizarea de catre tine a acestui site, daca BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL are o buna credinta ca o astfel de actiune este necesara pentru:

De asemenea putem divulga informatii dupa cum vom considera necesare pentru a satisface orice lege, regulament, proces legal sau solicitare din partea institutiilor de stat.

► Link-uri externe

BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL poate folosi in site-urile sale link-uri catre alte site-uri pentru care nu este raspunzatoare in niciun fel. Nu ne asumam raspunderea in niciun fel pentru utilizararea acelor site-uri.

► Baza de date

Informatiile culese prin intermediul acestui site sunt procesate si stocate in Romania. Daca va aflati in afara Romaniei, prin furnizarea de informatii catre BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL si prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu transferul de informatii catre Romania pentru prelucrare, in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate.

Avem o foarte buna protectie fizica, electronica, si procedura adecvata pentru sensibilitatea informatiilor cu caracter personal pe care le colectam, utilizam si stocam. Cu toate acestea, noi nu putem garanta securitatea bazei noastre de date si nici nu putem garanta ca informatiile pe care le transmiteti nu vor fi interceptate in timp ce sunt transmise catre noi prin internet. Va solicitam si suportul dumneavoastra prin mentinerea in conditii de stricta confidentialitate a oricarei parole pe care o utilizati pentru a accesa internetul sau acest site.

► Informatii asemanatoare cu cele pentru ocuparea fortei de munca

Acest site poate oferi o oportunitate de a trimite CV-ul sau un formular de cerere pentru a putea aplica la un post in cadrul companiei noastre. Daca ai trimis informatiile in astfel de scopuri, vom folosi informatiile personale doar pentru a te evalua si pentru a te contacta cu privire la orice post disponibil in cadrul BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL.

► Clienti tinta

Acest site se adreseaza oricarui cetatean roman sau strain care detine bunuri asigurabile mobile sau imobile pe teritoriul Romaniei. In plus, asigurarile de calatorie se pot incheia si pentru cetateni straini, nu doar romani.

► Actualizarea politicii de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a actualiza aceasta politica de confidentialitate ori de cate ori consideram necesar. Cand vom face schimbari in politica noastra de confidentialitate, acestea vor intra in vigoare imediat. Daca sunteti un vizitator regulat la acest site, va recomandam sa verificati aceasta politica de confidentialitate in mod regulat.

► Informatii de contact

Intrebarile cu privire la aceasta politica de confidentialitate trebuie sa fie indreptate catre BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL prin orice modalitate de contact. Poti consulta pagina noastra de contact pentru mai multe detalii

► Dezabonare

Daca atunci cand folosesti acest site esti de accord cu politica de confidentialitate pentru a solicita un produs, dar ulterior nu doresti sa primesti comunicari din partea noastra, te rugam sa ne contactezi folosind una din metodele prezentate in pagina de contact.

RCA ieftin • RCA online •  contacteaza-ne • termeni si conditii •  politica de confidentialitate • tarife RCA • cel mai ieftin RCA  • terminologie in domeniul asigurarilor • Livrare si plata

v2.3.8 © 2011-2020 • S.C. BTM - Asig Online S.R.L. • Toate drepturile rezervate.