Important de stiut

Nume firma: S.C. BTM - Asig Online S.R.L.
Nr. Reg. Com.: J35/1287/2014
C.U.I.: 29366825
Sediu social: Jud. Timis, Mosnita Noua, Amsterdam 7
Cont IBAN: RO92BACX0000001252054000
Banca: Unicredit Bank

RCA Online

De ce cumpararea unui RCA online este cea mai buna solutie?

Daca doresti sa economisesti timp si bani, achizitionarea unui RCA online este modalitatea perfecta. Cumpararea unui RCA online te scuteste de vizitarea unor agenti sau brokeri nu intotdeauna amabili si disponibili. Citeste in continuare o lista de motive care sustin ideea ca online este cea mai buna solutie!

► Concurenta stabileste primele de asigurare

Cand in fata ai un agent de asigurare, nu poti fi informat intotdeauna correct cu privire la tarifele practicate de asiguratori. Ca urmare, este mai putin competitiv ca primele de asigurare sa va fie prezentate de un agent sau un broker in persoana. Polita RCA achzitionata online ofera posibilitatea unei concurente directe intre asiguratori fara sa intervina factorul uman. RCA-ul online nu poate fi influentat de factorul uman.

► Compari mai multe tarife in acelasi timp

Prin compararea politelor RCA online ai posibilitatea de a vedea comparativ si in timp real tarifele practicate de asiguratori pentru politele RCA. Aflarea preturilor la politele RCA in doar 1 minut te scuteste de efort si timp si te ajuta sa iei cea mai buna decizie.

► Asistenta suplimentara din partea unui consultant in cazul in care ai nevoie

Multi dintre cei care ar putea beneficia de avantajele achizitionarii unui RCA online cred ca nu pot obtine un sfat sau un ajutor suplimentar atunci cand au nevoie de el. Gresit. Echipa BTM Asig Online - Asigurari online iti sta la dispozitie prin telefon sau e-mail pentru a-ti raspunde la toate intrebarile.
rcaon.ro Profita de avantajele unui RCA online!
Afla cat poti economisi in doar cateva minute!

Calculeaza tarifele politei RCA ►

► Obtinerea politei RCA in doar 15 minute

Cand ai nevoie de o asigurare RCA esti nevoit/a sa treci prin anumite procese foarte laborioase, sa raspunzi la intrebari inutile, etc. Aplicatia BTM Asig Online - Asigurari online este mult mai rapida, iti da posibilitatea sa afli tariful unui RCA in doar 1 minut si sa primesti politei in original in format electronic pe e-mail in doar 15 minute.

► NU esti conditionat de aria geografica

Pentru a incheia un RCA in metoda clasica, esti limitat la asiguratorii RCA care au sedii in zona ta. Aceasta problema poate limita accesul au la un tarif RCA foarte bun practicat de o companie ce nu are sediu in localitatea ta. De aceea cumpararea unui RCA online este cea mai buna decizie.

► Concluzii

RCA ieftin • RCA online •  contacteaza-ne • termeni si conditii •  politica de confidentialitate • tarife RCA • cel mai ieftin RCA  • terminologie in domeniul asigurarilor • Livrare si plata

v2.3.9 © 2011-2020 • S.C. BTM - Asig Online S.R.L. • Toate drepturile rezervate.