Important de stiut

Nume firma: S.C. BTM - Asig Online S.R.L.
Nr. Reg. Com.: J35/1287/2014
C.U.I.: 29366825
Sediu social: Jud. Timis, Mosnita Noua, Amsterdam 7
Cont IBAN: RO92BACX0000001252054000
Banca: Unicredit Bank

Tarife RCA

Tarifele RCA pentru asigurarea de raspundere civila auto (RCA) difera de la societate la societate si in mod obligatoriu tarifele RCA sunt publicate pe site-urile web ale asiguratorilor. In Romania, companiile de asigurari stabilesc propriile tarife RCA si informeaza Comisia de Supraveghere a Asigurarilor pentru a le aproba.
Asiguratorii pot aplica factori de corectie diferiti pentru a obtine tarife RCA optime (prin reducere sau majorare a primei de asigurare standard), in functie de diverse criterii pe care asiguratorul le considera necesare. Dupa aplicarea acestor corectii, asiguratorii sunt obligati sa aplice sistemul bonus-malus acelor tarife RCA pentru a stabili tarifele RCA finale pe care asiguratul trebuie sa le plateasca.
Asiguratorilor le este interzis sa practice tarife RCA mai mici decat acele tarife RCA calculate pe baza primei de baza, exceptie facand cazurile in care asiguratorul poate oferi tarife RCA cu reduceri acordate persoanelor cu deficiente ale aparatului locomotor si/sau pensionarilor.
rcaon.ro Afla acum tarifele concrete ale RCA-ul tau!
Afla tarifele si cat poti economisi in doar cateva minute!

Calculeaza tarifele politei RCA ►
La calcularea tarifelor RCA pentru persoanele juridice, se pot aplica majorari de prima pentru societatile care activeaza in domeniul transportului international de marfuri si pasageri, in domeniul inchirerii de autovehicule, in domeniul taximetriei, scolilor de soferi, etc.
Plecand de la aceste mari diferentieri de tarife RCA, pe parcursul dezvoltarii pietei de asigurari s-au implementat tarife RCA segmentate pe criterii de genul: localitati, marci autovehicule, puterea motorului, vechimea permisului de conducere, calitatea de parinte, etc. Toate aceste criterii au rolul de a ajusta sau reduce tarifele de baza si de a contura valoarea finala a ceea ce numim tarife RCA.
Segmentarea tarifelor RCA a aparut din dorinta asiguratorilor de a-si selecta clientii prin valoarea tarifelor RCA practicate.
Echipa BTM Asig Online - Asigurari online este langa dumneavoastra pentru a putea gasi tarife RCA optime pentru nevoile dumneavoastra.
RCA ieftin • RCA online •  contacteaza-ne • termeni si conditii •  politica de confidentialitate • tarife RCA • cel mai ieftin RCA  • terminologie in domeniul asigurarilor • Livrare si plata

v2.3.8 © 2011-2020 • S.C. BTM - Asig Online S.R.L. • Toate drepturile rezervate.