Termeni si conditii

Informatii legate de utilizarea site-ului nostru

Mai jos gasesti termenii si conditiile de utilizare ale site-ului nostru.

Folosirea site-ului

Drepturilor asupra designului, imaginilor, logo-ului, fotografiilor si continutul acestui site sunt detinute de catre sau licentiate catre BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL. Acestea sunt protejate prin dreptul de autor, marci comerciale si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Nu puteti copia, reproduce, modifica, distribui, republicarea, afisarea, posta sau transmite orice parte a acestui site fara acordul scris al BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL. Puteti vizualiza sau imprima pagini individuale numai pentru uzul dvs. personal.

Raspundere

Noi incercam sa asiguram acuratetea continutului acestui site. Cu toate acestea, nu ne asumam nici o raspundere pentru utilizarea de catre dumneavoastra a continutului. Continutul acestui site-ului ar trebui utilizat numai pentru scopuri informative.

BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL nu va fi responsabil pentru orice pierdere sau distrugerea datelor cu exceptia cazului in care rezulta ca BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL a facut ceva gresit. BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL nu este responsabil pentru daunele sau pierderile rezultate din incapacitatea de a utiliza acest site.

BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL nu poate promite ca site-ul va fi neintrerupt sau in intregime fara erori.

In calitate de client, ai obligatia de a furniza date corecte si conforme cu realitatea in vederea emiterii oricarui tip de polita.

In calitate de client, in urma unei comenzi efectuate pe acest site ai obligatia de a ne pune la dispozitie date reale si corecte pentru livrarea politei, precum si de a achita contravaloarea politei.

Continut si reclame

Acest site ofera, de asemenea, link-uri catre si de continut de pe alte site-uri si resurse. Deoarece nu are niciun control asupra acestor site-uri si resurse, recunoasteti si sunteti de acord ca BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri sau resurse externe si nu garanteaza si nu este responsabil pentru orice continut, produse de publicitate, servicii sau alte materiale de pe sau disponibile de la aceste site-uri sau resurse.

Protectia datelor si confidentialitatea

Datele introduse de tine pe acest site NU vor fi puse la dispozitia unei terte parti care nu are legatura cu domeniul asigurarilor.

Prin intermediul datele de contact primite de la tine noi iti vom trimite EXCLUSIV notificari legate de cotatiile, comenzile si asigurarile tale facute pe acest site. Exemple de notificari din partea noastra:
  • in urma unei comenzi vei primi un mail de confirmare a comenzii pe adresa de mail specificata de tine (la prima comanda vei primi si un mail cu detaliile contului tau);
  • cu 30 zile inainte de expirarea unei asigurari vei primi un mail cu o cotatie gata pregatita pentru tine cu noile prime de asigurare;
  • cu 15 zile inainte de scadenta unei rate vei primi instiintarea pentru scadenta si detaliile pentru plata;
  • la cerere vei primi notificari pe mail pentru: disponibilitatea online a unei polite de asigurari sau detaliile de plata pentru o comanda;
  • la cerere vei primi notificare prim sms referitoare la polita emisa;
  • in momentul predarii asigurarii catre curier vei primi un sms de informare referitor la predarea plicului, precum si termenul de livrare.

Modificarea termenilor

BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL poate schimba site-ului sau acesti termeni in orice moment. Daca utilizezi site-ul dupa ce BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL a schimbat termenii vei fi obligat/a sa respecti noile conditii.

Distribuie:

Despre noi

DENUMIRE
S.C. BTM - Asig Online S.R.L.
Adresa
str. Amsterdam, nr. 7 jud. Timis, Mosnita Noua
RC
J35/1287/2014
CUI
29366825
CONT
RO92BACX0000001252054000
BANCA
Unicredit Bank
RCA
Calatorie
Locuinta
PAD